Çerçioğlu; 'Amacımız Üreten Çiftçileriyle Daha Güçlü Bir Aydın'

Aydın Büyükşehir Belediyesi, artan kuru ot ve yem fiyatlarından dolayı zor durumda olan hayvancılıkla uğraşan küçük çiftçiye destek olmak için Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde yonca otu dağıtımına devam ediyor.

Çerçioğlu; 'Amacımız Üreten Çiftçileriyle Daha Güçlü Bir Aydın'
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 baş ve altında büyükbaş hayvanı olan tüm işletmelere hayvan başına beş balya kuru yonca otu desteklemesi yapılıyor. Şimdiye kadar Sultanhisar’ın Eskihisar, Güvendik, Malgaçmustafa, Kabaca ve Kavaklı, Demirhan, İncealan, Kılavuzlar, Yağdere Mahallelerinde kuru yonca otu dağıtılırken, son olarak ta Malgaçemir’de 69 işletmeye, 298 hayvana 1440 balya dağıtım yapıldı. Toplamda da 650 aileye 13 bin balya kuru yonca otu dağıtılacak.

Aydın’da üretici ve çiftçiyi her zaman desteklediklerini vurgulayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu," Gün geçtikçe zorlaşan ekonomik şartlar içinde çitçimize destek olabilmeyi çok önemsiyorum. Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çitçimizin yanındayız. Kuru yonca otu desteği ile çiftçimiz rahat bir nefes almaya başladı.

Amacımız üreten çiftçileriyle daha güçlü bir Aydın" diye konuştu.

Kaynak: İHA