Başkan Yaktı, Gazetecilerle Buluştu

AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yaktı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 ay önce il başkanlığı görevine getirildiğini ve bu sürede merkez ilçe ile 4 ilçe kongresini gerçekleştirdiklerini anımsattı.

Hasköy ilçe kongresini yapacaklarını ardından da il kongresini gerçekleştireceklerini ifade eden Yaktı, şöyle konuştu:

"İl kongremizin tarihini genel merkezimiz belirleyecek. Ama henüz genel merkezimizden bir tarih gelmedi. Çünkü bütün ilçeler olduktan sonra il kongresine geçirilecek. İl kongreleri başladı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız da inşallah katılacaktır. Özellikle kongremize katılması için bizde gereken ehemmiyeti göstereceğiz, katılmasını da bekliyoruz. Öyle ümit ediyoruz."

Yaktı, 50 kişilik il yönetimini 30 kişiye düşürdüklerini belirterek, şuanda kadın ve gençlik kollarında da değişim çalışmasına devam edildiğini bildirdi.

Önümüzdeki haftalarda yeni bir kadın ve gençlik kolları başkanlarının seçileceğini anlatan Yaktı, "İlde de halen eski yönetimimizle devam ediyoruz. Yönetim sayısını 50 kişiden 30 kişiye düşürdük. Yeni kongremizle yeni yönetimimizle daha hareketli ve ciddi bir siyaset yapacağız. Muş merkez, ilçe, belde ve köylerimizde yaşayan insanlarımız için elimizden gelen her türlü görevi yapmaya gayret edeceğiz. Bu süreçte sizden de gerekli desteği bekliyorum. Bizlere hem yol gösterici olun hem de eksikliklerimizi eleştirin." diye konuştu.

Kaynak: AA