Antalya'da Baba İle 2 Çocuğunun Evde Ölü Bulunması

Baba ve kızlarının cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketleri Kahramanmaraş'a gönderildi Anne Akşeker: 'Çocuklarımın ölmesine sebep olan herkesten şikayetçiyim. Bir olup çocuklarımı öldürdüler. Benim 2 gül gibi yavrum öldü gitti'

Antalya'nın Aksu ilçesinde intihar eden baba ve öldürdüğü 2 kızının cenazeleri memleketleri Kahramanmaraş'a gönderildi.

Soğucaksu Mahallesi'ndeki 2 katlı bir evin ikinci katındaki dairede dün ölü bulunduktan sonra Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan baba Göksel Akşeker (40) ve intihar etmeden önce silahla öldürdüğü belirtilen kızları Hira (3) ve Elasu Akşeker'in (5) otopsi işlemleri tamamlandı.

Çocukların başlarından tek kurşunla vurularak hayatlarını kaybettiği belirlendi.

İlk olarak babanın cenazesi yakınlarına teslim edildi. Daha sonra ise çocukların cenazeleri anne Şura Akkök Akşeker'e verildi.

Baba ve çocuklarının Kahramanmaraş'ta ayrı ayrı toprağa verilecekleri öğrenildi.

- "2 aydır Antalya'da elini kolunu sallayarak dolaşıyordu"

Anne Akşeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin kapalı cezaevinden firar ettikten sonra, yaklaşık 2,5 ay önce kendisini tuzağa düşürerek silahla vurduğunu söyledi.

Babanın "Çocuklarımı görmek istiyorum" diyerek çağırdığını ifade eden Akşeker, şöyle konuştu:

"Beni vurduktan sonra 6 saat işkence yaptı. Sonra çocuklarımı kaçırdı. Bu adam 2 aydır Antalya'da elini kolunu sallayarak dolaşıyordu. Ben bu adamın uyuşturucu bağımlısı ve sapık bir zihniyete sahip olduğunu söylememe rağmen hiçbir şey yapılmadı. Annesi oğlunun ne tür bir insan olduğunu bildiği halde kendi adına ev kiralayarak oturttu. Çocuklarımın ölmesine sebep olan herkesten şikayetçiyim. Bir olup çocuklarımı öldürdüler. Benim 2 gül gibi yavrularım öldü gitti."

Aksu ilçesindeki bir daire oturanlardan 2 gündür haber alınamaması üzerine komşuları, polise ihbarda bulunulmuş, ev sahibinin verdiği yedek anahtarla dün daireye giren polis ekipleri, evde silahla vurulmuş halde baba Göksel ve kızları Hira ile Elasu Akşeker'in cesediyle karşılaşmıştı.

Kaynak: AA