AK Parti Çubuk İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Güven Tazeledi

AK Parti Çubuk İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Doğan, yapılan 5. olağan kongrede göreve yeniden seçildi.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, hükümetin terör örgütleriyle büyük bir mücadele içinde olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da Çubuk’un kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, bu nedenle yoğun bir programı olmasına rağmen ilçeye gelerek kongreye katıldığını söyledi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise AK Parti'nin ülkeye ve ilçeye çok güzel hizmetler yaptığını dile getirerek, "Yaşadığımız şu günlerde uluslararası şebekeler tarafından nasıl sıkıştırıldığımızı, nasıl önümüzün kesilmeye çalışıldığını hep birlikte görmekteyiz. Bu yaşananların tek bir sebebi var liderimizin 'Dünya 5'ten büyüktür' sözüdür. Bu şekliyle mazlumlara kol kanat geren tavrıdır. Ama Allah izin verirse Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve liderliğinde bu hareket yüzlerce yıl devam edecektir." dedi.

AK Parti Çubuk İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Doğan da sorumlu bir gençlik anlayışıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la kader birliği yapan bir gençlik olmak için hareket ettiklerini söyledi.

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş’ın da konuşma yaptığı kongrede, konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde AK Parti Çubuk İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Rıdvan Doğan yeniden seçildi.

Kaynak: AA