AEDAŞ 'Emniyet Whatsapp İhbar Grubu' Kurdu

AEDAŞ Genel Müdürü Müdüroğlu: 'Emniyet görevlilerinden gelen şikayet ve talepleri bu hat sayesinde çok daha hızlı çözüme ulaştırıyoruz'.

AEDAŞ 'Emniyet Whatsapp İhbar Grubu' Kurdu
Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AEDAŞ), tüketicilerin taleplerine hızlı yanıt vermek ve arızalara anında müdahale edebilmek için "Emniyet WhatsApp İhbar Grubu" kurdu.

AEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya, Isparta ve Burdur'da yaklaşık 2 milyon aboneye elektrik enerjisi hizmeti veren AEDAŞ, başta sokak aydınlatmaları olmak üzere tüketicilerin taleplerine hızlı müdahale etmek amacıyla "Emniyet WhatsApp İhbar Grubu" oluşturdu.

Daha aydınlık ve güvenlik sokaklar ve caddeler için Antalya Emniyet Müdürlüğü ile iş birliğine gittiklerini belirten AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu da 3 Ekim'den itibaren Emniyet WhatsApp İhbar Grubu'nu oluşturduklarını vurgulayarak, "Emniyet görevlilerinden gelen şikayet ve talepleri bu hat sayesinde çok daha hızlı çözüme ulaştırıyoruz. Şimdiye kadar emniyetten gelen talepler doğrultusunda bin 491 armatür onarılarak taleplerin tamamı karşılandı." dedi.
Kaynak: AA