Soma'daki Çalışmaları Yerinde İncelediler

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Soma’da hayata geçirilen yatırımlar, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Yol Yapım Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da yatırım ve hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Soma'daki Çalışmaları Yerinde İncelediler
Manisa Büyükşehir Belediyesi tüm il ve ilçeler genelinde yapmış olduğu yatırımları tek tek tamamlamaya ve ilçelere yeni sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyor. Yapılan yatırımlar kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Soma’daki Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi ile Soma’nın prestij caddesi olan Atatürk Caddesi’nde incelemede bulundu.

İlk olarak Soma İstasyon Parkı’nı inceleyen Gençoğlu ve Demir, burada son çalışma olarak yapılan duvar peyzajını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Gençoğlu ve Demir’e incelemelerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinatörü İbrahim Yıldırım eşlik etti. Soma’ya yeni bir sosyal alan ve meydan kazandırmanın sevinci içinde olduklarını belirten Gençoğlu, İstasyon Parkı’na yerleştirilen çocuk oyun gruplarıyla da ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarıyla hoşça vakit geçirebileceklerini, kendileri dinlenirken çocukların da oyun grupları ile eğlenebileceklerini kaydetti.

İstasyon Parkı’na yerleştirilen Sumatik ile de vatandaşların su ile olan işlerini de halledebileceklerini belirten Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için yanlarında olduklarını ve çeşitli sosyal alanlar kazandırarak daha güzel vakit geçirmeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Gençoğlu, İstasyon Parkı’nın Başkan Cengiz Ergün’ün sözü olduğunu hatırlatarak, verilen sözün kısa sürede yerine getirildiğine dikkat çekti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Yol Yapım Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, İstasyon Parkı ve Meydan Düzenlemesi projesi incelemesi ardından Soma’ya yeni bir görünüm ve prestij kazandıran Atatürk Caddesi’nde incelemede bulundu. Caddeyi baştan sona gezerek incelemede bulunan Gençoğlu, “Burası Soma’nın en işlek caddelerinden biri. Bu cadde Soma’nın merkezini İstasyon Mahallesi’ne bağlayan ana prestij bulvarıdır. Büyükşehir’in uhdesinde olan bir yerdi. Burada prestij bulvar çalışması yaptık. Büyük bölümü tamamlandı. Tamamlanmayan bölümü, köprüden sonraki bölümü. Orada bir takım istinat duvarı çalışmaları ve peyzaj çalışmaları, ağaçların sökülerek başka yere alınma çalışmaları var. Köprüye ilave yapmamız gerekiyor. O yüzden köprüye kadar olan kısmı tamamladık. Çok güzel bir görüntü oldu. Soma’nın kullandığı işlek caddesiydi. Eski halini bilen biri olarak yeni hali beni çok mutlu etti. Somalı vatandaşlarımız güle güle kullansınlar” dedi.

Kaynak: İHA