Osmangazi'den Okullara Hizmet Desteği

Osmangazi Belediyesi, ilçe sınırlarında yer alan okullarda bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Osmangazi'den Okullara Hizmet Desteği
Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında yer alan okulların yönetimleri ile velilerden gelen talepler doğrultusunda okullarda gerçekleştirilen çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ettiriyor. Ekipler, yoğun kullanıma bağlı olarak okullarda dönem içerisinde ortaya çıkan fiziki eksiklikler ile kullanım ömrünü tamamlayan yapıların bakım ve tadilatını gerçekleştirirken, Bahar Semiha Acar İlkokulu, Erdem Bayazıt Ortaokulu, Hamzabey Ortaokulu ve Osmangazi İlkokulu’nda bir dizi çalışma yaptı. Bahar Semiha Acar İlkokulu’nda okul giriş merdivenleri granit ile kaplanırken, Erdem Bayazıt Ortaokulu’nda da öğrenci tuvaletleri yenilendi. Hamzabey Ortaokulu’nun okul giriş merdivenleri granit ile kaplanırken, Osmangazi İlkokulu’nun okul girişine engelli rampası yapıldı ve merdivenlere granit kaplama çalışması gerçekleştirildi.

Yıl boyunca okulların eksikliklerine destek olduklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Hükümetimiz eğitim ile ilgili dev projeleri hayata geçirirken, Osmangazi Belediyesi olarak biz de, en iyi eğitim alt yapısı ile okullarımıza yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Öğrencilerin daha rahat eğitim ve öğretim almaları, temiz ortamlarda olmaları adına okullarımızın boya badana, dersliklerin ve tuvaletlerin yenilenmesi, okul çevrelerinin düzenlenmesi, oyun ve spor alanlarının oluşturulması gibi birçok ihtiyacını karşıladık. Bu anlamda her zaman okullarımıza olan desteğimizi de devam ettireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA