Eski Eşi Tarafından Vurulan Kadın Çocuk Gelin Çıktı

Adana’da dün akşam eski eşi tarafından vurularak ağır yaralanan kadının, 15 yaşında evlendiği ve 2 ay önce şiddet gördüğünü ileri sürerek boşandığı, olayda hayatını kaybeden ve kendinden 11 yaş küçük gençle sevgili olduğu iddia edildi.

Eski Eşi Tarafından Vurulan Kadın Çocuk Gelin Çıktı
Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde dün saat 21.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, Leyla Dönmez (34) 15 yaşındayken şoförlük yapan Nuh Murat U. (39) ile evlendi. Bu evlilikten şu anda 16 yaşında olan bir çocuk dünyaya getiren Leyla Dönmez, daha sonraki yıllarda bir şirkette çalışmaya başladı.

Bu arada Dönmez, 2 yıl önce eşinin kendisine şiddet uyguladığını ileri sürerek boşanma davası açtı. Davası 2 ay önce sonuçlanan Dönmez, eşinden boşandı. Nuh Murat U., eşinin kendisinden ayrılma sebebinin şiddet olmadığını, eşinin iş arkadaşı ve kendisinden 11 yaş küçük Volkan Dal ile (24) kendisini aldattığını, bu nedenle boşandığını düşünerek tehdit etmeye başladı.

Akşam saatlerinde Leyla Dönmez ile Volkan Dal iş çıkışı birlikte yürürken Nuh Murat U. yanlarına gelerek, sokak ortasında iki şahsa kurşun yağdırıp kaçtı. Dal ve Dönmez ağır yaralandı. Özel hastaneye kaldırılan Dal hayatını kaybederken, vücuduna 3 kurşun isabet eden Leyla Dönmez yaşam mücadelesi veriyor.

Polis 10 dakika sonra zanlıyı yakaladı

Polis olaydan hemen sonra harekete geçti. Olay yerine çok kısa sürede gelen polis zanlının yaya kaçtığını belirleyerek mahalleyi abluka altına aldı. Bir süre sonra da zanlının yerini tespit eden polis kısa süren kovalamanın ardından zanlı Nuh Murat U.’yu yakalayıp etkisiz hale getirdi. Üzerinde olayda kullandığı belirlenen ruhsatsız tabanca bulunan zanlı Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğine getirildi.



"Karım beni aldattı namusumu temizledim"

Emniyete getirilerek sorguya alınan zanlının ilk ifadesinde evli olduğu sırada eşinin iş arkadaşı Volkan Dal ile kendini aldattığını daha sonra da boşanma davası açıp kendinden ayrıldığını belirterek, "Namusumu temizledim" dediği öğrenildi.

Zanlının sorgusu devam ederken, Volkan Dal’ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Kaynak: İHA