Alaşehir'de Bahçeli Heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 23 Kasım’da Manisa’daki toplu açılış ve temel atma törenlerinin ardından Alaşehir’de de toplu açılış törenine katılacak olması ilçede heyecana neden oldu.

Alaşehir'de Bahçeli Heyecanı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı yatırımların açılışlarını gerçekleştirmek için 23 Kasım’da Alaşehir’e gelecek.

Toplu açılış töreniyle ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Liderimiz, Türkmen Beyimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, ilçemizdeki toplu açılış törenine katılacağını duyurdu. MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Alaşehir’e gelişinden oldukça memnun olduk. Alaşehirli vatandaşlarımız da Devlet Bahçeli’yi heyecanla bekliyor” dedi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı yatırımların Cumhuriyet ve Demokrasi meydanındaki toplu açılış törenine tüm vatandaşları davet etti. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, toplu açılış töreni öncesinde sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın da konser vereceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA