AK Parti Kırıkkale'de Kongre Coşkusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın katılımıyla düzenlenen Kırıkkale 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi coşkulu anlara sahne oldu.

AK Parti Kırıkkale'de Kongre Coşkusu
AK Parti Kırıkkale Teşkilatı 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi yoğun katılım ile düzenlendi.

Kongrede göreve AK Parti Kırıkkale Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde bulunmuş olan Haydar Bozdemir atandı. Düzenlenen kongrede heyecanlı anlar yaşandı, kongreye katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş kongre salonu girişinde kurulan halaya eşlik ederek renkli görüntüler sergiledi.

“Bu millet için hayatımızı feda etmeye mecburuz”

Kongrede, 15 Temmuz sürecinden bahseden Mustafa Ataş, “Tüm bu girişimlerde dirayetli, ülkesini ve milletini seven, hayatını milletine ve ülkesine feda eden bir lider olmasaydı, bir anlayış olmasaydı iş başında, iktidarda, arkadaşlar biz bugün Türkiye’de neyi konuşabilirdik. Hangi durumda olabilirdik. Onun için biz bu milletin geleceği için, bu ülkenin geleceği için, hayatımızı ortaya koyarak samimiyetimizden ve sadakatimizden asla taviz vermeden, bu millet için hayatımızı feda etmeye mecburuz. Bu ülke için, bu bayrak için hayatımızı feda etmeye mecburuz, bütün fedakarlıkları yapmaya mecburuz” dedi.



“Anlayışımız kıymet bilmek olacak”

İlerleyen süreçte anlayışlarının kıymet bilmek üzerine olacağını belirten AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ise, “Biz oy veren tüm partililerimizin kıymetini bileceğiz. Mahalle başkanlarımızın ve komite üyelerimizin kıymetini bileceğiz, ilçe başkanlarımızın, ilçe yönetim kurulu üyelerimizin kıymetini bileceğiz. Belediye meclis üyelerimizin, il genel meclisi üyelerimizin kıymetini bileceğiz. Milletvekillerimizin kıymetini bileceğiz. Ve hepsinden daha önemlisi seccadesinin başında ’Allah benim ömrümden alsın da Recep Tayyip Erdoğan’a versin’ diyenlerin kıymetini iki defa bileceğiz” şeklinde konuştu.

Düzenlenen kongrede göreve seçilen Haydar Bozdemir, “Biz Türk siyasetinde var olan sayısı yüze yaklaşan siyasi partilerden değiliz. Bizim bir davamız var. Bizler gönül erleriyiz, kutlu bir hareketin kökü ezele bağlı, ebedi bir misyonun mensuplarıyız. Büyük Türkiye idealimiz var, aziz milletimizin hizmetkarlarıyız. Bu partinin mensubu olmaktan, büyük ve kutlu davamıza bir nefer olmaktan büyük bir şeref duyduk. Bundan sonra da duymaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
Kaynak: İHA