Umre Yolcuları Uğurlandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek vatandaşlar, otogarda yapılan program sonrasında dualarla uğurlandı.

Umre Yolcuları Uğurlandı
Umre ziyaretçilerini Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı üzerinden yapacakları yolculukları öncesinde uğurlamak için gelenler arasında aileleri ve akrabaları vardı. Okunan ilahi ve dualar eşliğinde duygu dolu anların yaşandığı uğurlamada yolcular, uzun süre ailelerine sarılarak gözyaşı döktü. Daha sonra umre yolcuları dualarla hava alanına gitmek için otobüslere binerek yola çıktılar.

Bozüyük’ten 40, Eskişehir’den 160 olmak üzere toplam 200 vatandaşın umre ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara gittiği belirtildi. Firma yetkilisi İlhan Türkoğlu, “Kafilemiz Fevzi Bayrakçı hocamızın kafile başkanlığında önce Medine’yi Münevvere, daha sonra Mekke’yi Mutahhara’ya geçecek. Ardından ibadetlerini tamamlayarak 2 Aralık tarihinde yurda dönüş yapacaklar. Allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip eylesin. İbadet ve dualarını şimdiden kabul etsin" dedi.

Kaynak: İHA