Şehit Yakınları İçin 20 Gün Önce Ücretsiz Otogaz Kampanyası Başlattı, Hiç Bir Şehit Yakını Ücretsiz Otogaz Almadı

Denizli’nin Buldan İlçesi’ndeki akaryakıt istasyonu şehit ailelerine ücretsiz otogaz hizmeti kampanyası başlattı. Firma tarafından 20 gün önce başlayan kampanyaya rağmen hiçbir şehit yakını gelip ücretsiz otogaz talebinde bulunmadı.

Şehit Yakınları İçin 20 Gün Önce Ücretsiz Otogaz Kampanyası Başlattı, Hiç Bir Şehit Yakını Ücretsiz Otogaz Almadı
Denizli-Buldan Karayolu üzerinde faaliyet gösteren İhsan Sert’e ait akaryakıt istasyonunda, şehit ailelerine ücretsiz otogaz hizmeti başlatıldı. Başlattığı kampanya kapsamında şehit ailelerinden ücret talep etmeyen ve istedikleri zaman istedikleri kadar otogaz alabileceklerini belirten istasyon görevlileri, üzerinden 20 gün göçmesine rağmen şu ana kadar şehit yakını gelmediğini açıkladı.

Petrol İstasyonu Müdürü Ümit Kılıç "Bizler için, bizlerin daha huzurlu, daha rahat yaşamamız için, seve seve canını veren askerlerimiz için, böyle bir kampanya düşündük. Uşak’ta da benzinliğimiz var orada başka bir istasyonda gördük. Bizde bu şekilde uygulamayı Buldan’da yapalım dedik. Kampanya başlayalı 15-20 gün oldu. Şu ana kadar gelen şehit ailesi olmadı. Hatta belediyeden de anons vermeyi düşünüyoruz. Şehit aileleri talep edene kadar kampanyayı devam ettireceğiz. "dedi.

Gelen diğer vatandaşların tepkisinin olumlu olduğunu ve bölgede ilk kez böyle bir kampanya başlattıklarını söyleyen Ümit Kılıç, kampanyayı daha çok şehit yakınına duyurabilmek için belediyelerden anons yaptıracaklarını ve her bölgede bunun yaygınlaştırılması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: İHA