Genç İş Adamları Güven Çayyolu Sağlık Ve Yaşam Kampüsünü Gezdi

Güven Sağlık Grubu, Çayyolu’nda kurduğu dünya standartlarında hizmet veren Güven Çayyolu Sağlık ve Yaşam Kampüsü’nde genç iş adamlarını ağırladı.

Genç İş Adamları Güven Çayyolu Sağlık Ve Yaşam Kampüsünü Gezdi
Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkanı Ali Yücelen başkanlığındaki iş adamları heyeti, Güven Çayyolu Sağlık ve Yaşam Kampüsü’nü gezerek incelemelerde bulundu, verilen hizmetler hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgi aldı. Ziyarete Yücelen’le birlikte TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Genç iş adamlarını yemekli toplantıda ağırlayan, Güven Çayyolu Sağlık ve Yaşam Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Banu Küçükel, bin 500 kişiden oluşan Güven ailesi olarak 44 yıldır, tüm imkanları ile hizmet verdiklerini ifade ederek, "Kaliteli sağlık hizmetlerimizin yanında her türlü yardım çalışmalarımızla, her türlü eğitim çalışmalarımızla, sosyal sorumluluk projelerimizle vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu kampüsü de onun için kurduk. Sizlerle bu konularda da her daim iş birliğine hazırız. Bugün bizi şereflendirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



"Güven’in gelişiminden mutluluk duyuyorum"

TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen, Küçükel ailesinin başlattığı misyonu överek, "Devletine gururla hizmet etmiş, Türkiye’de sağlığın gelişmesine önemli katkılarda bulunmuş, sonrasında da Ankara’da güvenle geleceğimiz, adı üzerinde Güven Hastanesi gibi bir kurumu tesis etmişler. Ben bu kurumun gelişmesinden mutluluk duyuyorum" dedi.

Güven Hastanesinin Ankaralılara sağlık sunmaya, hayat kurtarmaya, gelecek sunmaya devam ettiğini ifade eden Yücelen, "Önemli olan, insanlar hastalanmadan onları bu hastalıktan koruyacak tedbirleri almaktır. Güven, bunun en güzel örneğini sergilemiş. Spor salonları, diyet uzmanları, oluşabilecek çeşitli rahatsızlıklara karşı alınacak tedbirler, her şey düşünülmüş" diye konuştu.

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman da "Ankara’da böyle bir yerin yapılmış olması gurur verici, burayı gezip gördükten sonra çok memnun kaldık. Örneğin bilinçli bir şekilde, doktor kontrolünde spor yapılması gerektiğinin öğretilmesi gerekiyor, bunu başarıyorsunuz. Ankara’da böyle bir yatırım yapılmasından dolayı ayrıca mutluluk duydum. Ankaralı genç iş adamları tarafından da böyle bir yapının tanıtılması gerektiğine inanıyorum. İnşallah TÜGİAD olarak güzel imkanlarla değerlendirebileceğimiz güzel bir iş birliği olur" ifadelerini kaydetti.



"Fikir babası Banu Küçükel"

Başhekim Doç. Dr. Pamir Eren Ersoy, Güven Çayyolu Sağlık ve Yaşam Kampüsü’nün insanların sağlıklı kalmasını sağlayan bir yapı olduğunu söyledi.

Ersoy, "Buranın fikir babası, mimarı, annesi Banu Hanım’dır. Bu fikri bana söylediğinde her şeyi bırakıp geldim, çok heyecan verici bir projeydi. Bunu gerçekleştirmekteki en önemli yol gösterici Güven markasının bize yüklediği sorumluluk. Bu işi biri yapacaksa o biz olmalıyız diyerek yola çıktık. Kanıta dayalı işler yaparak adım adım ilerliyoruz" diye konuştu.



Genç iş adamlarına özel avantajlar

Ziyaret sırasında; TÜGİAD’la Güven Sağlık Grubu arasında, TÜGİAD üyelerinin alacağı sağlık hizmetlerine ilişkin bir de protokol imzalandı. Buna göre TÜGİAD üyeleri, çalışanları ve bunların birinci derece yakınlarına özel olarak, Güven Çayyolu Sağlık ve Yaşam Kampüsü’nde alacakları sağlık hizmetlerinde indirimli fiyat ve avantajlar sağlanacak. Bunlardan yararlanabilmek için kurum tarafından verilmiş kimlik belgesinin ibrazı yeterli olacak.

Dünya standartlarında sağlık hizmeti

Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak hedefiyle 1974 yılında Dr. Aysun Küçükel ve Dr. Ahmet Küçükel tarafından kurulan Özel Ankara Güven Hastanesi, modern tıbbın gereklerini, yılların tecrübesi ile birleştirerek hastalarına aktarmaya devam ediyor.

Güven Hastanesinin 2014 yılında açılan Güven Çayyolu Sağlık ve Yaşam Kampüsü’nde Cerrahi Tıp Merkezi, Dr. Aysun Küçükel İkinci Bahar Geriatri Merkezi ve Palyatif Bakım Merkezi yer alıyor. Güven, bu kampüste 10 bin metrekare üzerinde kapalı alana sahip yeni modern binasında 30’u aşkın medikal bölüm, modern laboratuvarı, Multislice Bilgisayarlı Tomografi ve yeni sistem 1,5 Tesla AERA Magnetik Rezonans Üniteleri, yeni sistem Elastografic USG, Digital Aistem Tomosentezli Mamografi ve Radyoloji üniteleri, Endoskopi Ünitesi, Cilt Analiz Bakım ve Yenileme ünitesi, Fraksiyonel Cilt Yenileme, Dövme Silme, Damar Lazeri ve Ben Takip Ünitesi ile hizmet veriyor.
Kaynak: İHA