Gaziemir'de Türküler Atatürk İçin Söylendi

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği Atayı Anma Konserinde sahne alan Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Erdem Özgen, Atatürk’ün sevdiği türkü ve marşları seslendirdi. Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm büyük bir özlemle anan Gaziemirliler, konserde hüzün ve coşkuyu bir arada yaşadı.

Gaziemir'de Türküler Atatürk İçin Söylendi
Gaziemir Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 79. yıl dönümünde ‘Atayı Anma Konseri’ düzenledi.

Atayı Anma Konserinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Erdem Özgen sahne aldı. TRT saz sanatçıları ve konuk sanatçılarla birlikte sahne alan Erdem Özgen konserin ilk bölümünde Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirdi. Atatürk’ün sevdiği şarkılara eşlik eden Gaziemirli seyirci duygu dolu anlar yaşadı. İkinci bölümde ise seslendirilen marşlara eşlik eden seyirciler coşkuyu zirveye taşıdı.

İzmir Marşı’nın seslendirilmesiyle son bulan konserde sahneye çıkan Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Fatma Tınastepe, Erdem Özgen’e hediye verdi, teşekkür etti. Erdem Özgen ise “Sanata ve sanatçıya büyük önem verem, Cumhuriyetimizin kurucusu Atamızı saygı, minnet ve özlemle anıyorum. Bu özel günde beni Gaziemirlilerle buluşturan, sanat dostu Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA