Dörtyol İlçesinde Çınarlar İle Fidanlar Buluştu

Dörtyol Gazi İlköğretim okulu anasınıfı öğretmeni Nurcan Yılmaz ve öğrencileri, Antakya’dan gelen Huzur evi sakinleri ile bir araya geldi.

Dörtyol İlçesinde Çınarlar İle Fidanlar Buluştu
Antakya Huzur evinden gelen sakinler, proje kapsamında ilk olarak Gazi İlköğretim okulu ana sınıfı öğrencilerini, ardından Atatürk müze evini ziyaret etti. Öğrenciler, huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldular. Ellerinde hediyelerle tek tek huzur evinden gelen sakinlerinin ellerini öperek hoş geldiniz dediler.

Huzurevi sakinleri çocuklarla bol bol sohbet ettiler, hikâyeler anlattılar, onların sorularına cevap verdiler.

Sınıf Öğretmeni Nurcan Yılmaz, “Sevgi paylaştıkça çoğalır ilkesinden hareketle hayatımızın bir parçası olan, deneyimlerinden istifade etmemiz gereken saygıdeğer büyüklerimiz ziyaret etti. Öğrencilerimiz onlarla kısada olsa zaman geçirmenin, fikirlerini paylaşmanın, keyfini ve mutluluğunu yaşadılar. Çocukların bazı manevi değerlere sahip olarak yetişmeleri amacıyla yapılan ziyaretlerin onlara sosyal sorumluluk bilinci ve dayanışma ruhunu kazandırmak amacımızdır” dedi.

Okul müdürü Cuma Sarıkaya öğretmenler Huzurevi sakinlerine ziyarete geldikleri için teşekkürlerini sunarken bu ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kaynak: İHA