AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın'an Kongre Açıklaması

Ak Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Pazar günü yapılacak Merkez İlçe Kongresine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da katılacağını belirtti.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın'an Kongre Açıklaması
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Uşak’a geleceğini ve programları hakkında bilgi aktaran Çakın, ayrıca yapımı devam etmekte olan çevre yolu ve hızlı tren şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulunacağını bildirdi.

Pazar günü “AKM” Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak 6’ncı olağan Merkez İlçe Kongresine tüm vatandaşları davet eden Çakın şunları söyledi;

“Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan yapacağımız 6. Olağan merkez ilçe kongremize katılacak. Bakanımızı Uşak’ta ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. İlimize yapılan yatırımlar hakkında Uşaklı vatandaşlarımıza bilgiler verecek olan Bakanımız yapımı devam eden çevre yolu ve hızlı tren şantiyesini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunacak. Ak Parti Hükümetimiz önüne büyük hedefler koyarak yola çıkmıştır. 15 bin KM bölünmüş yol hedefi ile başlanan maratonda bugün 24 bin 813 KM bölünmüş yola ulaşılmıştır. İlimizde de ulaştırma çalışmaları hızla devam etmektedir. Bir kez daha şunu söylemek istiyorum Pazar günü yapacak olduğumuz merkez ilçe kongremize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA