Adana'da Kadına Şiddet İddiası

Üvey kardeşi tarafından döner bıçağıyla yaralanan kadın hastanedeki tedavisinin ardından kadın sığınma evine yerleştirildi 5 kişi gözaltına alındı.

Adana'da, uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen üvey kardeşi tarafından döner bıçağıyla yaralanan kadın, hastanedeki tedavisinin ardından kadın sığınma evine yerleştirildi, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Merkez Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde, tarım işçisi olarak çalışan ve eşinden bir süre önce boşanan 3 çocuk annesi H.G (28), tarlaya gittiği sırada daha önce de şiddet gördüğü üvey kardeşi S.G'nin döner bıçaklı saldırısına uğradı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kadın, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan H.G, çocuklarıyla beraber kadın sığınma evine yerleştirildi.

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, S.G'nin üvey ablası H.G'yi daha önce de bıçakla yaralamaya çalıştığını, bu nedenle kendisine takılan elektronik kelepçeyi olay öncesi çıkartarak saldırıyı gerçekleştirdiğini belirledi. Tanınmamak için saldırı sırasında şalvar giyip yüzünü örttüğü ileri sürelen zanlı, kaçtığı Yumurtalık ilçesinde yakaladı.

Ekipler, cumhuriyet savcılığının talimatıyla, saldırıya uğrayan kadının bir süre önce boşandığı eşi ile babası, üvey annesi ve diğer üvey kardeşini de gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.
Kaynak: AA