Öğrenciler Atatürk'ü Yaptıkları Koreografi İle Andı

Nevşehir’de özel bir okulun öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü okul bahçesinde yaptıkları koreografi ile andı.

Öğrenciler Atatürk'ü Yaptıkları Koreografi İle Andı
Nevşehir Özel Kardelen Kolejinde 650 öğrencinin katıldığı koreografi ile okul bahçesinde ’Atam İzindeyiz’ yazısı ile ay yıldız oluşturuldu. Bir günlük çalışmanın ardından yapılan koreografi ile öğrenciler büyük beğeni kazanırken, koreografide yer alan öğrenciler Atatürk’ü bu şekilde bir çalışma ile andıkları için mutlu olduklarını belirttiler.

Kardelen Koleji İlk ve Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı, yaklaşık 650 öğrenci ile bir koreografi oluşturduklarını, amaçlarının öğrencilere yaparak, yaşayarak hissetmelerini istedikleri için böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Çamcı, “Biz bu yıl bütün değerlerimizi yaşatmaya çalışmamızın ötesinde Cumhuriyet ve Atatürk’ü öğrencilerimize duyarak, hissederek yaşamalarını sağlamak amacıyla Cumhuriyet Bayramı’ndan itibaren 10 Kasım’a kadar kolejimizde her gün bir etkinlik gerçekleştirdik. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlikte ’Atam İzindeyiz’ ibaresiyle birlikte ay yıldızımızı öğrencilerimiz yaparak, yaşayarak, hissetmeleri amacıyla gerçekleştirdik. Bir günlük bir çalışmanın sonucunda okul sahamıza çizmelerini sağladık. Öğrencilerimiz büyük mutluluk ve neşe içerisinde bu koreografiyi gerçekleştirdiler. Eminim akıllarında da bir hatıra olarak kalacaktır. Kolejimizde bulunan bin 100 öğrencinin yaklaşık 650’si bu etkinliğe katıldı” diye konuştu.

Kaynak: İHA