Odunpazarı Belediyesi De Ata'sını Unutmadı

Odunpazarı Belediyesi, 79’uncu ölüm yıldönümü nedeniyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.

Odunpazarı Belediyesi De Ata'sını Unutmadı
Odunpazarı Belediyesi bahçesinde düzenlenen anma törenine Odunpazarı Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personel katıldı.

Belediye bahçesinde bulunan Atatürk büstüne gelen personel, saat 09.05’te sirenler eşliğinde Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından belediye personeli, hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın sonrasında Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Süzen, günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Odunpazarı Belediyesi Ihlamurkent Gündüz Bakımevi ve Kreşi (Oyunpazarı) öğrencileri okudukları şiirlerle ve yaptıkları gösteriyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Anma programında Tiyatro Müdürlüğü personeli Göksel Kart, Süleyman Apaydın’ın Yıkın Heykellerimi adlı şiirini okudu. Anma programı, Tiyatro Müdürlüğü personeli ve Ihlamurkent Gündüz Bakımevi ve Kreşi (Oyunpazarı) öğrencilerinin okuduğu Andımız ile sona erdi. Anma sonrasında belediye personeli, Atatürk büstüne çiçek bıraktı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, aynı saatte Valilik Meydanında Atatürk’ü anma programına katıldı.

Kaynak: İHA