Monster'den Mekanik Klavyeli İki Yeni Model

Yerli üretici Monster Notebook mekanik klavyeli iki yeni modelini piyasaya çıkardı.

Yerli üretici Monster Notebook mekanik klavyeli iki yeni oyun bilgisayarını piyasaya çıkardı.

Monster'den yapılan açıklamaya göre, şirket, her tuşuna farklı bir renk atanabilen mekanik RGB klavyeye sahip Abra A5 V10.3 ve Tulpar T5 v14.1 Gaming Laptop modellerini oyunseverlerin beğenisine sundu.

Tulpar T5 v14.1 ve Abra A5 V10.3 modellerinde 7'nci nesil Intel Core i7-7700HQ işlemci, DirectX 12 destekli NVIDIA, GeForce, GTX10 serisi grafik kartları, yüksek hızlı bellekler ve SSD depolama birimleri gibi yüksek performanslı bir oyun bilgisayarı için gereken her türlü bileşen yer alıyor.

İki modelin de sahip olduğu mekanik oyuncu klavyelerinin, dayanıklı yapılarıyla normal klavyelerden daha uzun kullanım ömrü bulunuyor. Ayrıca, bu tip klavyelerde tuşların çalışması için sonuna kadar basmaya gerek olmadığı için tuşların mekanik olmayan klavyelere göre daha erken sinyal göndermesi oyunlarda avantaj sağlıyor.

Monster'in pek çok modelinde olduğu gibi bu iki yeni oyun bilgisayarında da RGB aydınlatmalı klavye bulunuyor. Böylelikle klavyedeki tuşları istenen renklerde veya farklı renk gruplarında aydınlatmak mümkün oluyor. Özel klavye yazılımı ile her tuşa farklı bir renk de atanabiliyor.

Kaynak: AA