Maslak 1453'Te Kiralık Mağazalara Yatırımcısı İlgisi Devam Ediyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Kiralama ve Pazarlama Koordinatörü Alpar: 'Maslak 1453’te konutların ve ofislerin sahiplerine teslim edilmesiyle birlikte yerli ve yabancı birçok marka Cadde 1453’te yer alan kiralık dükkanlara yoğun ilgi gösteriyor' 'Şu ana kadar yaklaşık 40 marka ile sözleşme imzaladık. 1453 metre uzunluğundaki Cadde 1453’te yer alan yaklaşık 240 mağazanın kiralaması devam ediyor. Önümüzdeki 3 ay çerisinde 20 marka ile daha sözleşme imzalayacağız'

Ağaoğlu’nun Maslak’ta inşa ettiği 2 milyon metrekare inşaat alanı ile Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi Maslak 1453’te kiralık mağaza ve dükkanlara yoğun yatırımcısı ilgisi devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ağaoğlu’nun Maslak’ta inşa ettiği ve 2 milyon metrekare inşaat alanı ile Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olan Maslak 1453’te konut satışları tamamlandı.

Maslak 1453’te kiralık mağaza ve dükkanlara yoğun yatırımcısı ilgisi devam ederken, şu ana kadar kiralamaların yüzde 20'si yapıldı. 2018 sonuna kadar yüzde 90 doluluk oranı hedefleniyor. 4 bin 200 dairenin ve 120 bin metrekare ofis alanının sahiplerine teslim edildiği projede, 10 bin 500 kişi yaşıyor. Gelecek ay içerisinde yaşayan sayısı 15 bin kişi olacak.

Maslak 1453’te konut ve ofis sakinlerinin yanı sıra Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte yaşayan nüfus 80 bin kişiyi bulacak. Dışarıdan ziyaretçi sayısı ise günde 20-30 bin arası olacak. Projede, Ascott Somerset ve Dusit Thani grubuna ait apart oteller de mevcut.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ağaoğlu Şirketler Grubu Kiralama ve Pazarlama Koordinatörü Ayten Alpar, şunları kaydetti:

"Maslak 1453’te konutların ve ofislerin sahiplerine teslim edilmesiyle birlikte yerli ve yabancı birçok marka Cadde 1453’te yer alan kiralık dükkanlara yoğun ilgi gösteriyor. Şu ana kadar yaklaşık 40 marka ile sözleşme imzaladık. 1453 metre uzunluğundaki Cadde 1453’te yer alan yaklaşık 240 mağazanın kiralaması devam ediyor. Önümüzdeki 3 ay çerisinde 20 marka ile daha sözleşme imzalayacağız. Geleneksel alışveriş merkezlerinde bulunan markaların yanı sıra bulundukları caddelerde ün yapmış ve gençler tarafından çokça tercih edilen yeni konsept markalar da yer alacak. Nişantaşı Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, Maslak 1453 konut ve ofislerindeki genç nüfus ve Türkiye’nin en büyük merkezi iş alanı olan Maslak’ta, çalışan beyaz yakalılar için tüm zevklere hitap edecek bir gastronomi ve eğlence merkezi olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle kiracı ve marka konusunda çok seçici davranıyoruz."

Alpar, Türkiye'nin en modern ve ileri teknoloji ile donatılmış üniversite kampüsünün hizmete girdiğini belirterek, "Burada toplamda 40 bin kişilik öğrenci ve akademisyen ders yılına başladı. 2017'nin kış aylarına girdiğimizde ofis bloklarına yerleşen holding ve irili ufaklı şirketlerle birlikte 80 bin yerleşik nüfusa ulaşmış olacağız. Projede günübirlik ziyaretçilerle birlikte 100 binin üzerinde bir insan sirkülasyonuna şahit olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA