Kumluca'da Sigorta Sektörünün Sorunları Tartışıldı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, "Sigorta Sektörünün Sorunları ve Gelişimi" konulu toplantı düzenlendi.

KUTSO merkez ofisi toplantı salonundaki programa, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Süleyman Özer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde hizmet veren oda üyesi sigorta acenteleri katıldı.

Başkan Günay, burada yaptığı konuşmada, sigortacılık sektörü hakkında fikir alışverişi yapabileceklerini ve sorunları tartışabileceklerini söyledi.

KUTSO üyesi sigorta acenteleriyle birada olmaktan duyduğu memnuniyeti aktaran ATSO Meclis Başkanı Özer de konuşmasında, sigorta acentelerine dünyada ve Türkiye'de sigortacılık verileri, sigorta bilinci ve tüketici eğilimleri gibi konuları içeren bir sunum yaptı.

Toplantıda ayrıca levha kaydı olmadan kayıt dışı sigortacılık işlemleri yapanların denetlenmesi, cezai işlem uygulanması, sigortacılık işlemlerinin noter kanalıyla yürütülmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: AA