İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başkan Altunay'ı Makamında Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Vasip Şahin; Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında Vali Şahin, Sultangazi Belediyesi "15 Temmuz Şehitler Sergisi"ni de gezdi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başkan Altunay'ı Makamında Ziyaret Etti
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sultangazi Kaymakamlığını ve Sultangazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin’in ilk durağı Sultangazi Kaymakamlığı oldu. Geçtiğimiz ay İçişleri Bakanlığı’nın yayımlanan kararnamesiyle Sultangazi Kaymakamlığına atanan Uğur Kalkar’ı makamında ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Vali Şahin’in sonraki durağı ise Sultangazi Belediyesi oldu. İlk önce Sultangazi Belediyesi’nin giriş katında yer alan fuaye salonunda, "15 Temmuz Şehitler Sergisi"ni gezen Şahin, 15 Temmuz günü İstanbul Valiliği’nde yaşananları anlattı.

Vali Şahin, Başkan Altunay’ın makamına geçerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar da hazır bulundu. Bu ziyaretin ardından Vali Şahin beraberinde Sultangazi Kaymakamı Kalkar ve Sultangazi Belediye Başkanı Altunay ile birlikte Bayburtlular Derneğine de ziyarette bulundu.
Kaynak: İHA