Dilovası'nda Geniş Çaplı Uygulama

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde Dilovası ilçesinde uygulama gerçekleştirildi.

Dilovası'nda Geniş Çaplı Uygulama
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordünatörlüğünde Dilovası İlçesinde terör, kaçakçılık, organize suç örgütlerinin işledikleri suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması, suça konu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Çevik Kuvvet, Güvenlik, Trafik Denetleme, Narkotik, TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Belediye Başkanlığı, Sağlık, Gıda ve Tarım Müdürlükleri personelinden oluşan ekipleri tarafından Güven ve Huzur Uygulaması yapıldı.

Gerçekleşen uygulamada kimlik kontrolü yapılan 905 şahıstan aralarında yoklama kaçağı suçlarından aranan 3 kişi yakaladı. Yapılan arama ve kontrollerde ise 18 gram esrar ele geçirilen 5 şahıs hakkında adli işlem yapıldı. Kontrol edilen 24 işyerinden, İşyeri Açma ve Çalıştırma Belgesi bulunmayan 5 iş yerine idari işlem yapıldı.

Güven ve Huzur Uygulaması kapsamında yapılan trafik uygulamasında kontrolü yapılan 150 araçtan 8 araç sürücüsüne toplam 2 bin 808 TL idari para cezası uygulandı.
Kaynak: İHA