CHP Kadın Kolları Üyeleri Mevsimlik İşçi Çadırlarında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Kadın Kolları üyeleri, Üye Temel Siyasi Eğitim (ÜTSE) sonrasında geliştirilen proje kapsamında mevsimlik tarım işçilerinin kaldıkları çadırları ziyaret ederek, çocuklara oyuncak ve kırtasiye yardımında bulundu.

CHP Kadın Kolları Üyeleri Mevsimlik İşçi Çadırlarında
CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ve üyeler, ÜTSE Temel Siyasi Eğitim sonrasında proje geliştirmeye devam ediyor. Örnek bir proje geliştiren kadın üyeler bir çok ilçede bulunan mevsimlik işçileri çadırlarda ziyaret etti. Okulların açılmasıyla eksiği bulunan çocuklara kırtasiye malzeme yardımında bulunan kadın kolları üyeleri, yaşları küçük olan çocukları ise oyuncaklarla sevindirdi. Bir süre çocuklarla oyun da oynayan üyeler, yapılan proje ile çocukları mutlu etti.

Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, örnek proje sonrasında çocukları sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Kadınlarımız aldıkları eğitim sonrasında projeler geliştiriyor. Bu projelerden ikisi mevsimlik işçilerimiz ve çocuklarına yönelikti. Öncelikle okuması gereken çocuklarımızın eksiklerini gidererek, bir nebzede olsa katkıda bulunmak istedik. Zor koşularda kalan çocuklarımıza oyuncaklar aldık. Yüzlerini güldürmek bizi de memnun etti. Bu tür projelerimiz sürecek. Topluma ne kadar yararımız olur, bunlar üzerine çalışma yapıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA