Anneler Zeyniler Köyünde Buluştu

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, Uludağ’ın eteğindeki Zeyniler köyünde bir araya geldi. Sıcak sobanın başında kahvaltı yapan anneler, güzel havanın ve bol oksijenin de tadını çıkarmayı ihmal etmedi.

Anneler Zeyniler Köyünde Buluştu
Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi ‘Annelerle Elele’ projesi kapsamasında Uludağ’ın eteğindeki Zeyniler köyüne gezi düzenledi.

Zeyniler Çalıkuşu Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin işlettiği Zeyniler Köyü Mahalle Konağı’nda toplanan anneler, organik ürünlerden oluşan sabah kahvaltısının keyfinin çıkardı. Kahvaltıdan sonra ise yanan sobanın başına toplanan anneler hoş sohbetler etti.

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Hande Gençosman, “Hem sosyalleşme hem dayanışma adına üyeler ve misafirlerimizle birlikte Zeyniler’e geldik. Arkadaşlarımızla birlik içinde olmak, kadın dayanışmasını desteklemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Hanımları ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirten Zeyniler Çalıkuşu Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mahinur Makar ise, “Kendi yaptığımız köyümüzde yetişen doğal ürünleri tarladan sofraya hazır hale getiriyoruz. 40 üyemiz var. Sosyal tesisimizde 12 kişi gönüllü olarak nöbetleşe çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA