AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında Temayül Yoklaması

AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı için AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen'in katılımıyla temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Kahramanmaraş koordinatör milletvekili de olan Bilen, yaptığı konuşmada, AK Parti'de görev alacak kişilerin görevi en iyi şekilde yapması ve AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yükünü azaltması gerektiğini belirtti.

Genel merkezin yaptığı istişarelerde bazı yerlerde görev değişikliğine gidildiğini dile getiren Bilen, bu kapsamda çalışmalara başladıklarını, Afşin İlçe Teşkilatındaki mahalle temsilcileri, kadın ve gençlik kolları ile yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek ilçe başkanın belirlenmesi için görüşlerini aldıklarını söyledi.

Her karara saygı duyduklarını dile getiren Bilen, şöyle konuştu:

"Fikrini aldığımız kişiler hissi davranmaz, samimi bir şekilde bizlere doğru isimler verirse her karara saygı duyarız. Her kademe bu davayı en iyi şekilde omuzlayacak, vaktini harcayabilecek kişiyi seçerlerse bizlerin de işi o kadar kolaylaşır. Kongrenin ardından ilçe başkanlığına seçilen arkadaşımız Afşin ile bir olacak ve 2019’daki genel ve belediye seçimlerinde beraber çalışacağız."

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir ise AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Davanın daha ileriye taşınması için bundan sonra yapacakları çalışmalarda bütün AK Parti ailesinin katkı sağlamasını isteyen Özdemir, "Bu davayı sırtlamak, bir ve beraber olmakla olur. Partimize geçmişte emek veren arkadaşlarımıza ve yeni göreve gelecek arkadaşlarımıza her zaman destek olmamız gerekir. Afşin’de yakalanacak uyum, sağlanacak güç sadece Afşin ile sınırlı değil tüm Türkiye ve dünyayı ilgilendiriyor." diye konuştu.

Daha sonra temayül yoklaması için oy kullanıldı.

Temayül yoklamasında ön plana çıkan isimlerin, genel merkez tarafından Ankara'ya davet edileceğini ve ardından yeni ilçe başkanının belirleneceğini belirtildi.

Kaynak: AA