Vali Atik'in Eruh İlçesini Ziyareti

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Eruh ilçesini ziyaret ederek, görevlendirme yapılan Eruh Belediyesinde yürürlüğe konulan projeleri yerinde inceledi.



İlçeye gelerek, görevlendirme yapılan Eruh Belediyesinin çalışmalarını yerinde inceleyen Atik, yürütülen projeler hakkında Belediye Başkan Vekili Kaymakamı Murtaza Dayanç'tan detaylı bilgi aldı.

Daha sonra ilçede esnafları ziyaret eden Vali Atik, burada yaptığı açıklamada, belediyenin yaptığı çalışmalarla Eruh'ın yüzünün değiştiğini kaydetti.

Atik, "Belediyemiz, halkımıza yeni ve kaliteli hizmet sunma noktasında büyük bir çaba harcamakta ve birçok projeyi hayata geçirmiş bulunmaktadır. Amacımız huzur ve güven içinde, Eruh ilçemizi kalkındırmak ve vatandaşlarımızın hayat şartlarını daha da yükseltmektir." ifadelerini kullandı.

Ardından Eruh Atatürk ilkokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Atik, okulda sınıfları gezerek öğrencilerle de bir süre sohbet ederek, beraberinde getirdiği kitap ve çeşitli hediyeleri öğrencilere dağıttı.

Eğitimin önemine değinen Vali Atik, "Eruh’un terörle değil, eğitimle kültürle, sanatla, ve güzel hizmetlerle anılmasını istiyoruz."dedi.

İlçe kaymakamlığınca Sodes projesi kapsamında açılanyöresel şal şapik dokuma atölyesini de gezen Atik, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Atik'e ilçeye gelişinde 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Jandarma Komutanı Albay Halidun Kemal Benek, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay eşlik etti.

Kaynak: AA