Tarsus Belediye Başkanı Can Açıklaması

'Göreve geldiğimiz günden bu yana 24 hizmetimizin açılışını yaptık, 330 bin vatandaşımıza hizmet veriyoruz'.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 24 hizmetimizin açılışını yaptık, 330 bin vatandaşımıza hizmet veriyoruz" ifadesini kullandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Can, Tarsus Kamyoncular, Tankerciler ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Ziyarette şoförlerin sorunlarını dinleyen Can, ilçe sınırları içerisinde devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Can, 68 şehit ailesine konut, gazilere ise 10'ar bin lira nakdi yardımda bulunduklarını vurgulayarak, "Berdan projemiz devam ediyor. Tarsus Belediyesi elektriğini kendisi üretecek. 3.5 megawattlık lisansımızı aldık. Çatılardaki güneş enerjisi sistemleri panelleri kurulmaya devam ediyor. Bunlar bittiğinde hem elektriğe para vermeyeceğiz hem de elektrikten para kazanacağız." ifadesini kullandı.

İlçedeki otel yatırımı projesinin de sürdüğünü aktaran Can, şunları kaydetti:

"Şu anki gösteri merkezinin olduğu alana yapılan 150 milyonluk bir proje. 103 odalı, 4 yıldız konseptinde, otel, konut, iş yeri ve altında çarşı dükkanların olacağı projeyi çizdirdik. Şu anda ihale aşamasındayız. Kentsel dönüşüm projelerimiz devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana 24 hizmetimizin açılışını yaptık, 330 bin vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Sizler gibi bizler de gece gündüz çalışarak şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bizleri muvaffak eylesin."
Kaynak: AA