Salman Açıklaması 'Her Kesimden İnsanımız İçin Daha Yaşanabilir Bir Ülke İnşa Ediyoruz'

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa’nın dinamiklerini oluşturan STK’lar, kurum ve kuruluşlar ile şehrin her noktasından farklı kesimlerden vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor.

Salman Açıklaması 'Her Kesimden İnsanımız İçin Daha Yaşanabilir Bir Ülke İnşa Ediyoruz'
AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Engelliler Federasyonu’na bağlı dernek başkanları ile yazıları ve seminerleri ile örnek olan engelli Can Ahmet Vural’ı ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde engelli vatandaşların meseleleri konuşuldu. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Salman, AK Parti hükümetleri ile toplumun her kesimine dokunan icraatların yanı sıra engelli vatandaşların da hayatını kolaylaştıracak çalışmalara imza atıldığını belirtti.

AK Parti hükümetleri ile birlikte eğitimden, sağlığa, hane ve ülke ekonomilerine katkıları, ekonomik özgürlükleri için istihdamlarına kadar pek çok alanda engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran adımlara dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Hizmetlerimiz sayesinde engelli vatandaşlarımız bugün geleceğe daha güvenle bakabiliyorlar. Gerek merkezi hükümetimizin çalışmaları gerekse de yerel de yürütülen projelerle engelli kardeşlerimiz sosyalleşebiliyor, kısacası geleceğe daha umutlu bakabiliyorlar. Engelli ailelerinin de sorumluluğunu bir nebze olsun hafifletecek icraatlara imza atılıyor. Hep birlikte daha her kesimden insanımız için daha yaşanabilir bir Türkiye inşa ediyoruz.”
Kaynak: İHA