Öğrenci Yurtları Çevresinde Güvenlik Uygulaması Yapıldı

Asayiş Şube Müdürü Köpüklüoğlu: 'Bizim için öğrencilerimiz çok önemli, onların güvenliği çok önemli devamlı olarak ekiplerimiz bu uygulamalarını yapıyorlar'.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince öğrenci yurtları çevresinde güvenlik uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik koordinasyonunda yapılan uygulamaya, terör, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, asayiş, güvenlik ve trafik şube müdürlüklerinden 12 ekip katıldı.

Uygulama kapsamında 935 kişinin kimlik kontrolü ile 230 aracın kontrolü yapıldı. Trafik yönünden yapılan kontroller sonucunda kurallara uymayan sürücülere toplam 6 bin 800 lira para cezası ceza uygulandı, otomobil kullananan 1 kişinin ise sürücü belgesinin olmadığı tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürü Mehmet Remzi Köpüklüoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte emniyet tedbirlerinin en iyi şekilde uygulanması için çalıştıklarını belirterek, "Sayın Valimizin direktifleri, Sayın Emniyet Müdürümüzün talimatlarıyla kentteki bütün yurtların çevresinde güvelik önlemlerimizi sıklaştırdık. Bundan sonra da bu uygulama devam edecek çünkü bizim için öğrenciler ve onların güvenliği çok önemli." dedi.

Kaynak: AA