MHP'den AK Parti Ve BBP'ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti ve BBP ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

MHP'den AK Parti Ve BBP'ye Ziyaret
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ı ziyaret eden MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, ilçeye kazandırılabilecek hizmetler konusunda görüş alış verişinde bulunmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Demirtürk burada gazetecilere yaptığı açıklamada “Fatih Başkan ile de daha önceden bizlerin dostluğu var. Bizim Ak Parti’yi ziyaret etmem amacımız Ereğli’ de neler yapabiliriz Ereğli’ ye ne katabiliriz diye biz yola çıkmıştık siyasi anlamda. Ereğli’ ye ne yapabiliriz ne kazandırabiliriz düşüncesi ile Ak Parti’yi ziyaret ettik. Onlarda bizleri iyi karşıladılar. Kendilerine de teşekkür ediyoruz" dedi.

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ülke menfaatleri söz konusu olduğunda ortaya koyduğu duruşunu takdirle karşıladıklarını belirten AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, siyasi partilerle sık sık bir araya gelme taraftarı olduklarını söyledi.

Çakır konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Ziyaretten dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Rahman Demirtürk ve ekibine teşekkür ediyoruz. ‘Ereğli’de ortak neler yapabiliriz?’i konuşmak amacıyla ziyaretimizin ardından sohbet gerçekleştireceğiz. Bundan sonra siyasi partilerin daha çok sıkı ziyaretlerle bir araya gelmesi gerekmekte. Çünkü Ereğli konusunda dertlerimiz ortak. Ereğli hepimizin. Hep Birlikte daha güçlü bir Ereğli oluşturmaya niyetimiz var. Aynı zamanda ülke gündemi ile ilgili de çeşitli değerlendirmelerde bulunuyoruz. Bizler ziyaretlerinde bunu da söylemiş olayım. Teşkilatım adına Sayın Devlet Bahçeli’ye saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Türkiye ve söz konusu Vatan olduğu zaman ki çizgilerini takdirle karşılıyoruz. Aynı anlamda yerel bazda da onların temsilcileri ile Ereğli sorunları merkezinde hep bir arada olacağız. Bugün önümüzde ki konular ne ise onları değerlendireceğiz. Bu toplantıda daha sık bir araya gelmemizi sağlayacak.”

MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve beraberindekiler daha sonra BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Turabi Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Demirtürk, Ereğli için görüş alışverişinde bulunmaya geldiklerini anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik ise “Bizim baba ocağı girdiğimiz yerdir. Bizi onure ettiler. Teşekkür ediyoruz. Bizler ayrı düşünen insanlar değiliz. Bizler dışarıda bir arada olsak da biz bu anlamda böyle bir ziyarete hasrettik. Partiler arası ziyareti ilk defa MHP İlçe Başkanımız Rahman Demirtürk gerçekleştirdi. Kendilerine bu anlamda da ayrıca çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu ziyaretlerimiz devam eder. Kdz. Ereğli’ye de hizmet etmeye hep beraber devam ederiz" dedi.

Ziyarette yapılan açıklamaların ardından iki parti yöneticileri basına kapalı olarak sohbet etti.
Kaynak: İHA