Kızılkaya Ve Keleş Okulları İnceledi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde okullarda açılmış olan İngilizce sınıflarını İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya yerinde inceledi.

Kızılkaya Ve Keleş Okulları İnceledi
İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fikret Keleş Kubilay Ortaokulu ve Girne Ortaokuluna yaptıkları ziyarette ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Öner eşlik etti.

Kubilay ortaokulu ve Girne Ortaokulunda açılmış olan İngilizce sınıflarını yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, “Bu sınıfların aktif bir şekilde kullanılmasını istiyoruz. Adıyaman ´da yürütülen bu projenin önümüzdeki yıllarda tüm okullarda faaliyete geçmesini hedefliyoruz” dedi.

Okul yöneticilerinden okulun sorunları hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Kızılkaya, okullara her türlü desteği imkanlar doğrultusunda vereceğiz. Bir süre öğrenciler ile sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.

Şube Müdürü İsmail Öner, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya’ya ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fikret Keleş´e yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA