'Karanlıkta Gelen Sen' Kitabının Yazarı Nisanur Ayaz, Vali Pehlivan'a Kitabını Takdim Etti

“Karanlıkta Gelen Sen” kitabının yazarı Bayburt Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi öğrencisi Nisanur Ayaz, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

'Karanlıkta Gelen Sen' Kitabının Yazarı Nisanur Ayaz, Vali Pehlivan'a Kitabını Takdim Etti
Vali Pehlivan, kitabı hakkında bilgiler aldığı 12. Sınıf öğrencisi Ayaz’ı tebrik edip başarılarının devamı diledi. Ziyarette yaptığı açıklamada kitap okumanın öneminden bahseden Vali Pehlivan, kitap okumayı bir adım daha ileriye taşıyarak kitap yazmanın önemli bilgi birikimi gerektirdiğini söyledi.

Ayaz’ın genç yaşına rağmen bunu başardığını aktaran Vali Pehlivan, “Nisanur Ayaz öğrencimiz edindiği okuma alışkanlığı sayesinde bu alışkanlığını kitap yazarak bir kazanıma ve başarıya dönüştürmüş durumda. Gençlerimizle çeşitli vesilelerle bir araya geldiğimiz toplantılarımız ve ziyaretlerimizde sürekli kitap okumanın, bu alışkanlığı edinmelerinin önemine dikkat çekiyoruz. Çünkü bilgi hayatın temelidir. Bilgi olmadan başarılı olmak mümkün değildir. Eğer bilgili, kültürüne, inancına ve değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek istiyorsak gençlerimizi iyi eğitmek, bilinçlendirmek durumundayız. Nisanur öğrencimiz de yazdığı kitabıyla söylediklerimize son derece güzel bir örnek. Öğrendiklerini bir kazanıma dönüştürme konusunda güzel bir eser ortaya koymuş. Bu vesileyle ben Nisanur’u tebrik ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Genç evladımızın ailesi ve öğretmenlerine de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Pehlivan, ziyareti anısına kendisine imzalı kitabını hediye eden Ayaz’a kitap hediye ederek başarılarının devamını diledi.

Nisanur Ayaz’a ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi Müdürü Rikap Cemil Kurt, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehtap Bayram eşlik etti.
Kaynak: İHA