Düzce'deki Uyuşturucu Operasyonu

Düzce'de uyuşturucu satıcılarına yönelik dün şafak vakti düzenlenen, Özel Harekat ekiplerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 150 polis ve 4 narkotik köpeğinin katıldığı operasyonun görüntüleri basınla paylaşıldı.

Düzce'de Özel Harekat ekiplerinin de destek verdiği şafak vakti gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonun basınla paylaşılan görüntülerinde, evlere baskın anı, saklanan silah ve uyuşturucuların köpekler tarafından bulunması yer alıyor.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, dün sabah vakti gerçekleştirilen operasyona Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 140 personel, 2 tim Özel Harekat polisi ve 4 narkotik köpeği katıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gözetiminde gerçekleşen operasyonda, Ağa Mahallesi'nde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

Emniyet kamerasınca kaydedilen operasyonlarda, 2 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız av tüfeği, sentetik uyuşturucu, çok sayıda mermi ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

İçlerinde cezaevi firarisi ve kesinleşmiş cezası bulunan, aranan şahısların da olduğu 2'si kadın 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Operasyona ilişkin basınla paylaşılan görüntülerde, evlere baskın anı, saklanan silah ve uyuşturucuların köpekler tarafından bulunması yer alıyor.

Kaynak: AA