Demirci Belediyesi İlkokul Öğrencilerine Gösteri Düzenledi

Demirci Belediyesi, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı ilkokullarında öğrenim gören ilkokul öğrencileri için "Tuzla Sanat Sahnesi"ne çeşitli gösteriler düzenletti.

Tuzla Sanat Sahnesi İlçeye bağlı İcikler Mahallesi'nden başlayarak 6 merkez mahalle de gösteri yaparak, ilçe merkezindeki ilkokul öğrencilerini eğlendirdi.

Animasyonlar, müzikli eğlenceler, çocuk oyunları ve yarışmaların sergilendiği gösterilerde 2 bin öğrenci gösterileri izleme imkanı buldu.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukları eğlendirmek için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek şunları söyledi:

"Çocuklarımız bizlerin yarınları. Onların mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Bu doğrultuda belediyemiz olarak sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında muhteşem bir programa imza attık. Tuzla Sanat sahnesi ilçemize davet ettik.

İcikler Mahallesi'nde başlayan gezi turnesi ile 6 mahallemizdeki ilkokullarda öğrencilerimizin hoşça ve güzel vakit geçirmelerini sağladık. Belediyemiz olarak bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA