Bitlis'te Madde Bağımlılığı İle Mücadele

Bitlis Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında, madde bağımlılığıyla mücadele i̇l koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı madde bağımlılığı ile mücadele il koordinasyon toplantısının, Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapıldığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Vali Ustaoğlu, uyuşturucuyla mücadelede kararlı ve sonuca odaklı çalışmalar için hazır olduklarını belirtti.

Toplantıda, uyuşturucunun bölücü terör örgütünün finansman kaynağı olduğunu ve gencecik hayatları tehdit ettiğini kaydeden Ustaoğlu, şunları ifade etti:

"Bu illetten toplumun bütün kesimleri muzdarip. Muhtarlarımızla ve halkımızla yaptığımız toplantılarda, gittiğimiz her yerde, her mekanda bana sorulan ve yardım istenilen bir konu uyuşturucu belasıdır. Toplumun muzdarip olduğu bu konuda kararlı ve sonuca odaklı neler yapabiliriz bunları konuşacağız.

Her geçen gün artan, yaygınlaşan, kullanım yaşı gün geçtikçe düşen, gencecik hayatların yok olmasına neden olan ve çocuklarımızı zehirleyen bu illetle sadece güvenlik güçlerimiz değil, hepimizin, her ailenin ve toplumun bütün kesimlerinin mücadele etmesi gerekiyor."

Kaynak: AA