Beyaz Tv'den Barış Yarkadaş'a çok sert yanıt

Beyaz Tv Haber Müdürü Murat Erçin de CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın Beyaz Tv ve Şamil Tayyar'la ilgili iddiasına sert yanıt verdi.

Beyaz Tv'den Barış Yarkadaş'a çok sert yanıt
Beyaz Tv'den Barış Yarkadaş'a çok sert yanıt
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar uzun süredir Beyaz Tv'de ekrana gelen Son Söz programına veda etti. Şamil Tayyar programa vedasının yaşanan istifa süreciyle ilgisi olmadığını ifade ederken " Biz programı bitiriyoruz. Kanala veda etmiyoruz." dedi.

Genel Merkezin medyayla ilgili bir yeni bir yapılanma içeriğine girdiğini ve bu süreçte kendisinin de bu yapılanmada görev alacağının altını çizen Şamil Tayyar şu ifadeleri kullandı;
Biz programı bitiriyoruz. Kanala veda etmiyoruz. Yine bu ekranlarda ihtiyaç olursa davet edilirse geliriz ve konuşuruz. Melih Başkan da Osman kardeşimiz de bizim için değerli insanlar. Herhangi bir problem yok. Bu rutin bir karar.

Bu benim kendi planlamamla alakalı ve partimizin yeni girişimleri var. 25 kişilik bir ekip var. Bu ekip partinin televizyon kanallarında ekrana çıkmasını istediği isimler. Bu çalışmada benimde ismim uygun görülmüş. Bunu böyle bilinmesi gerekir. Ötesinde fazla bir şey aramamak gerekir.

BEYAZ TV'DEN YARKADAŞ'A SERT YANIT

Beyaz Tv Haber Müdürü Murat Erçin de CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın Beyaz Tv ve Şamil Tayyar'la ilgili iddiasına sert yanıt verdi. Erçin, Barış Yarkadaş'ın çirkin mesajıyla ilgili şunları söyledi;

Barış Yarkadaş'ın mesajında Sanki biz programda size para veriyormuşuz. Hani Melih bey belediye başkanlığından ayrılınca para bitmiş ve Beyaz Tv Büyükşehir Belediye Başkanlığının kaynaklarıyla finanse ediliyormuş gibi bir ima var. Böyle bir şey yok. Beyaz Tv kendi imkanlarıyla yayınlarını sürdürüyor.
Bu bir iftira, bu bir edepsizlik, bu bir ahlaksızlık. Buradan açık bir şekilde Barış Yarkadaş'ın ahlaksızlık yaptığını söylüyorum. Barış Yarkadaş ahlaksızlık yaptın. Bunu kanıtlayabiliyorsan kanıtla, kanıtlamayamazsan müfterisin. Beyaz TV'nin finansal bir özgürlüğü var. Bunu ima ima etmesi çok çirkin. Kanıtlayabiliyorsan kanıtla kanıtlayamazsan kapa çeneni.