Başkan Kale, İlçedeki Yatırımları İnceledi

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kale, İlçedeki Yatırımları İnceledi
Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, beraberindeki heyetle birlikte yapımı devam eden Kapalı Pazar Alanında incelemelerde bulundu. Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Anıt Parkı ve Kapalı Pazar Alanı’nın ilçeye değer katacağını ve alanlarında önemli bir boşluğu dolduracağını söyleyen Başkan Kale, çalışmaların planlanan doğrultuda devam ettiğini kaydetti.

Akabinde Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Parkındaki çalışmaları yerinde gören ve park sahasında incelemelerde bulunan Başkan Kale, Yapalı Mahallesinde yapımı devam eden Camlı Köşkü de ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cihanbeyli’nin her açıdan kalkınması ilçenin her yerine hizmet gitmesi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Kale, belediyenin çalışmalarıyla Cihanbeyli’nin altın dönemini yaşadığını ifade etti.

Kale, ’’Dev yatırımlar bir biri ardına yükseldi. Hizmette sınır tanımıyoruz. Cihanbeyli Belediyesi yatırımlarıyla Konya genelinde örnek gösteriliyor. Gece gündüz demeden halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Bizim tek derdimiz var,oda vatandaşımıza en iyi hizmeti vermektir" dedi.

Ürün, sergi ve satış merkezi çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Kale, "Göreve gelmeden önce vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri 3 yıllık süreç içerisinde yerine getirdik. Birçok dev eserin altına imzamızı attık. Ancak bunlarla yetinmiyoruz. Halkımız hizmetin en iyisine layık. Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Anıt Parkımız ilçemize önemli bir değer katacak. Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Anıt Parkı projesinde hanımların el becerilerini, yöreye ait kültürel değerlerini sergileyecekleri butik satış yerleri bulunacak. Aynı bölgeye yapılan çarşının içerisindeki hanımlar kendi ürettikleri el işi malzemeleri satabilecekler. Kapalı Pazar Alanlarında çalışmalar aralıksız devam ediyor. İlçe ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayacak Kapalı Pazar Alanında iş yerleri, soğuk hava depoları, fırınlar, mevsimlik işçilerin hizmetine sunulacak ve hamama kadar birçok bölümü içerisinde bulunduracak. Her gün ticari faaliyetlerin yapıldığı örnek bir eser olacak Kapalı Pazar Alanıyla birlikte Cihanbeyli Orta Anadolu’nun en kapsamlı ve fonksiyonel kapalı pazarı alanına kavuşacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA