Ataevler Ve Uzunçiftlik Yolları Asfaltlanıyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, üst yapı düzenlemeleri kapsamında asfaltlama çalışmalarının bir ayağını da Ataevler ve Uzunçiftlik Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Ataevler Ve Uzunçiftlik Yolları Asfaltlanıyor
Kartepe Belediyesi, ilçede yeni yerleşim alanları içindeki yollarda üst yapı düzenlemelerine soğuk ve yağışlı havalar öncesi hız kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda ulaşım hizmetlerini iyileştirme çalışmalarını Uzunçiftlik ve Ataevler Mahallesi’nde devam etti. Ekipler asfalt çalışmalarını yerleşimin yoğun olduğu, inşaat çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler, Uzunçiftlik Mahallesi’nde Şentürk, Kocatürk, Özcanlar ve Türkyılmaz Sokaklara sıcak asfalt sererek ulaşıma açtı. Güzel havaları en iyi şekilde değerlendirme hedefindeki ekipler, Ataevler Mahallesi’nde de Aşhane, Yurdusev, Başkent, İzci, Meriç, Beyaz ve Beste Sokaklar üzerinde de belirlenen iş programı çerçevesinde asfaltlama çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Her geçen gün yerleşimin yoğunlaştığı mahallelerde asfalt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Modern yolları Kartepe halkına kazandırmaya devam ediyoruz. Üst yapı düzenleme çalışmalarımız soğuk ve yağışlı havalar öncesi hız kazandı. Modern belediyecilik gereği olan ulaşım ağını Kartepe’nin her yerinde günümüz şartlarına uygun hale getireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA