Ahmetli'nin Prestij Projesi Hızla İlerliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Ahmetli ilçesinde çalışmalarını başlattığı, ‘Atatürk Bulvarı Yol ve Tretuvar Düzenlemesi Projesi’nde kaldırım düzenlemeleri tamamlandı.

Ahmetli'nin Prestij Projesi Hızla İlerliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yeni yaşam alanları kazandırmak için başlatılan prestij caddeler projelerinde, her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu kapsamda Ahmetli ilçesinde geçtiğimiz ay içerisinde başlatılan ‘Atatürk Bulvarı Yol ve Tretuvar Düzenlemesi Projesi’nde kaldırım döşemeleri ve engelli uyarıcı kılavuzlarının montajı tamamlandı. Sırada kilit parke taşı döşemeleri ve peyzaj çalışmaları yer alıyor. 150 takvim günüde tamamlanması planlanan proje kapsamında mevcut yeşil alanların yanı sıra ek yeşil alan çalışmaları, bisiklet yolu düzenlemesi, tekerlekli sandalye kullanıcıları için elektrikli şarj üniteleri de yer alacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da, Ahmetli’de başlayan prestij projesinin ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek, “Atatürk Bulvarı Yol ve Tretuvar Düzenlemesi Projesi’nin ilçeye yeni bir değer kazandıracağına inancım tam. Bu düzenleme ile vatandaşlarımız, günün 24 saatinde rahatlıkla yürüyüş yapabilecekleri, bisiklet kullanabilecekleri, engelli vatandaşlarımızın araçlarının akülerini şarj edebilecekleri, aydınlatma ve peyzajıyla insanların içini açan bir sosyal alan kazandıracağız. Başkanımız Cengiz Ergün’ün girişimleriyle Ahmetli önemli projeler ile tanışmaya devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA