Vali Zorluoğlu İlk Kez Nikah Kıydı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Van Sivil Toplum Konseyi Başkanı Mehmet Eyüp Acar ile Şilan Çelik’in nikahını kıydı.

Vali Zorluoğlu İlk Kez Nikah Kıydı
İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) ile Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliğine atanan Van Valisi Murat Zorluoğlu, başkanlık görevinin ilk nikahını kıydı. Mavi Marmara gazisi Eyüp Acar ile Şilan Çelik için fuar ve kongre merkezinde düzenlenen düğüne Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun yanı sıra AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Başbakan Başdanışmanı Adnan İnanç, AK Parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikah şahitliğini Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Başbakan Başdanışmanı Adnan İnanç, Erzurum 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Demir yaptı.

İlk kez bir nikah kıydığını ve burada olmaktan mutlu olduğunu belirten Vali Zorluoğlu, "Gelin ve damadımız için olduğu kadar benim için de özel bir gece. Hayatımda ilk kez bir nikah akdini gerçekleştireceğim. Çiftimize mutluluklar diliyorum. İnşallah mutlu, huzurlu ve bereketli bir yuvaları olur” dedi.

Nikahı kıyan Zorluoğlu, çifte teslim etmek üzere evlilik cüzdanını Başbakan Başdanışmanı Adnan İnanç’a verdi. İnanç, kadınların bir yuvanın temel taşı olduğunu vurgulayarak, evlilik cüzdanını gelin Şilan Çelik’e teslim ederek, mutluluklar diledi.
Kaynak: İHA