TŞOF Başkan'ı Apaydın'ın Ziyaretleri

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Sivas Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Yalman'ı ziyaret etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden (SESOB) yapılan açıklamaya göre, darphane tarafından basımı yapılan plaka mühürlerinin teslimi için Sivas’a gelen Apaydın ve TŞOF Başkan Vekili İbrahim Yılmaz, SESOB Başkanı Beşir Köksal ile Sivas Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’a ziyarette bulunarak yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Aydoğan'ın Ankara’da daire başkanı görevindeyken sahte plaka konusunda ortak çalışmalar yaparak darphane tarafından plaka mühürlerinin basımı için gayret gösterdiğini ve birlikte çalışmalar yaptıklarını belirten Apaydın, “Emniyet Müdürümüz plakalar konusunda bize çok destek verdi. Ortak çalışmalarımız neticesinde bugün darphane tarafından basılan plaka mühürlerimizin dağıtımını yapıyoruz. Müdürüm inşallah burada daha güzel hizmetler yapacaktır.” ifadelerini kullandı.

Aydoğan ise ziyaretinden dolayı Apaydın'a teşekkür etti.

Daha sonra Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Apaydın, oda başkanı Şaban Yalman'dan esnafın sorunları hakkında bilgi aldı. Zaman zaman ziyaretlerde bulunarak şoför esnafının sorunlarını dinlediklerini aktaran Apaydın, “Sivas ve ilçelerde bulunan odalarımızı ziyaret ederek darphane tarafından basılan mühürlerin dağıtımını yaptık. Daha sonra odamızı ziyaret ederek yönetim kurulumuz ile bir araya geldik. Sivas teşkilatları her zaman bize destek verdi." açıklamasında bulundu.

Şoför esnafının her zaman yanında yer alan ve sorunlarıyla yakından ilgilenen Apaydın’ı ağırlamaktan mutlu olduklarını ve gurur duyduklarını ifade eden Yalmaz ise her zaman destek olacaklarını belirtti. Şoför esnafının yasal ve yerel sorunlarıyla ilgili olarak her zaman Genel Başkan Apaydın’ın desteğini gördüklerini vurgulayan Yalman, esnaf teşkilatı adına teşekkür etti.

Kaynak: AA