Kaymakam Şirin'den İş Yeri Açılışı

Van’ın Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar tarafından bir iş yerinin açılışı yapıldı.

Kaymakam Şirin'den İş Yeri Açılışı
Vanyolu Caddesi üzerinde bulunan ve işletmeciliğini Mevlüt ile Müslüm Yeşilyurt kardeşlerin yaptığı erkek giyim mağazası açılışında konuşan Yaşar, Erciş halkının kendisine olan özgüvenini yeniden kazandığını belirterek, ‘’Vanyolu Caddemizin yeniden yapılmasıyla birlikte Erciş öyle bir ivme yakaladı ki, insanların kendine özgüveni geldi. İnsanlar modern bir şehirde yaşamanın zehabına kapıldılar. İnsanlar bu şehrin geleceğine dair daha çok umut taşıyor ve daha fazla umut sahibi oldular. İki gündür üst üste açılış yapıyoruz, yarın da bir açılış var. İnşallah bunlar bir birini takip edecek. Devlet olarak bize düşeni yapmışız. Şimdi sırada iş adamlarımız var, esnaflarımız var. Şimdi sizlerden katkı bekliyoruz, sizler de üzerinize düşeni yapıyorsunuz. Erciş’te huzur ve güven ortamı tam olarak tahsis edilmiştir. Erciş’te altyapı tamamlanmaya doğru gidiyor. Erciş’in geleceği aydınlıktır, güzeldir, parlaktır. İnşallah bu özgüvenle, motivasyonla, ilçemizi, devlet, millet, esnaf, basın, halk hep beraber çok güzel yerlere getireceğiz. Erciş yeniden bölgenin göz bebeği olacak, yeniden bölgenin can damarı olacak. Yeniden yeşil Erciş diyoruz, yeniden güzel Erciş diyoruz” dedi.

Konuşmanın akabinde 500 metrekare alan üzerine kurulan ve 7 kişiye istihdam sağlayan giyim mağazasının gezilmesi ve yapılan ikramın ardından açılış son buldu.

Açılışa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar’ın yanı sıra, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Yağar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Aydın, Ankara Ercişliler Derneği Başkanı Zafer İzgi, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA