Hasta Karşılama Görevlisine Silahlı Saldırı Kamerada

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fenalaşan bir kişinin yakınlarının hasta karşılama görevlisini önce bıçakladığı ardından silahla vurduğu o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Hasta Karşılama Görevlisine Silahlı Saldırı Kamerada
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fenalaşan bir kişinin yakınlarının hasta karşılama görevlisini önce bıçakladığı ardından silahla yaraladığı o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde arbede yaşandığı ve olayın şüphelilerinin kaçtığı görülüyor. bu sırada çevredeki vatandaşların panik yaşadığı görülüyor. Olay, dün gece Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişinde meydana gelmişti. İddiaya göre, halı sahada maç yapan bir kişinin fenalaşması sonucu yakınları tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine getirilmiş,hastanenin hasta ile ilgilenmediğini iddia eden hasta yakınları, Erdi Yiğit’i(27) bıçaklamıştı. Bıçaklanan görevli Yiğit, içeri kaçmaya çalışırken silahla açılan ateş sonucu yaralanmıştı. Olay yerinden kaçmak isteyen şahsın havaya rast gele ateş açması sonucunda olayla ilgisi olmayan ve acilin önünde bulunan taksi şoförü Tuğran Kaleli’de (53) açılan ateş sonucu hafif yaralanmıştı. Kaçan kişiyi Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri yakalayarak gözaltına aldı. Yaralılar hastanede yapılan ilk müdahalelerinin ardından kontrollü olarak tedavisi yapılmak üzere Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Olaydan sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil bölümü şerit çekilerek hasta kabulüne kapatılmıştı. Öte yandan kardeş oldukları belirlenen olayın şüphelileri, Y.C. ile M.C yakalanmış şüphelilerden M. C isimli şahsın hırsızlık, uyuşturucu kullanma ve gasptan çok sayıda kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Şüpheli şahıslarla ilgili adli işlemler devam ediyor.

(Sadık Kahraman/İHA)
Kaynak: İHA