Faikbey Caddesi'nin Asfaltı Tamamlanıyor

Kars’ın en işlek caddelerinden birisi olan Faikbey Caddesi’nin sıcak asfalt çalışması tamamlanıyor.

Faikbey Caddesi'nin Asfaltı Tamamlanıyor
Yaklaşık 20 ay önce başlatılan ve önce kaldırımları sökülen Faikbey Caddesi’nin sıcak asfalt çalışması tamamlanıyor. Bir kısmı trafiğe kapatılan ve sadece aşınmaz tabakası atılacak cadde birkaç gün içerisinde yeniden trafiğe açılacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, talimatlarıyla Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’ne asfaltı yaptırılan Faikbey Caddesi’nin kaldırımlarında engelli vatandaşlarda düşünüldü. Karayolları ekiplerince kaldırımda yapılan hissedilir kılavuz izler sayesinde görme engelli vatandaşlar da ulaşımları daha rahat hale gelecek.

Faikbey Caddesi’ni baştan aşağıya yenileyen Karayolları ekipleri, caddenin kaldırım ve sıcak asfaltını tamamladı. Birkaç gün içerisinde aşınmaz tabakası atılacak cadde Karlıların hizmetine sunulacak.

Yaklaşık 15 santim miks temel, 10 santim binder tabakası ve 5 santim aşınmaz tabakası atılarak araç trafiğine açılacak cadde vatandaşları arasında da memnuniyetle karşılandı. Karayolları ekiplerinin çalışmalarını hayranlıkla izleyen vatandaşlar, asfalt çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA