Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek İle Başkan Yağcı Bir Araya Geldi

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek İle Başkan Yağcı Bir Araya Geldi
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Çiçek’e teşekkür etti. Bilecik ve Bilecik Belediyesi faaliyetleri hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Yağcı, “2011 ve 2015 dönemlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, Başbakan Yardımcılığı ve önceki dönemlerde de Bakanlık görevlerinde bulunmuş, büyüğümüz, ağabeyimiz Cemil Çiçek beyefendi ziyarette bulundular. Ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Siyasette olduğu her dönem ve her zaman kendi tecrübesinden faydalandık. Ziyareti ve sohbetleri ile bizlere çalışmalarımızda heyecan katan ağabeyimize ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eski TBMM Başkanı ve Bakan Cemil Çiçek’e, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo ve Bilecik seramiğinden yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.
Kaynak: İHA