Başkan Yaktı'dan Malazgirt'e Ziyaret

AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Malazgirt ilçesine ziyarette bulundu.

Başkan Yaktı'dan Malazgirt'e Ziyaret
İlk olarak partisinin ilçe başkanlığına geçen AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, burada partililerle bir araya geldi. Burada partililere hitap eden Başkan Yaktı, parti çıtasını yükseltmek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Sorumluluğunun farkında olduğunu ifade eden Yaktı, "Bu görevi liyakatle yapacağımdan şüpheniz olmasın. Görev süresi boyunca bütün ilçe teşkilatları, belde teşkilatları, kısacası partinin tüm teşkilatlarıyla koordineli hareket edeceğiz. Hepimiz, inandığımız dava için bu partide görev aldık ve davamıza hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu davada ’ben’ değil, ’biz’ olmalı, ülke olmalı, vatan olmalı, inancımız olmalı. Onun için hiç kimse görevini kendisi veya başkasının şahsi işleri için kullanmasın" dedi.

2019 yılında yapılacak seçimlere dikkat çeken ve herkesin şimdiden çalışmaya başlaması gerektiğinin altını çizen Başkan Yaktı, "2019 yılı ülkemiz için çok önemlidir. Çünkü, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilk defa geçmiş olacağız. 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi de bir ilktir. Sayın Cumhurbaşkanımızı mahcup etmemek için, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olacağız. İnşallah Muş’umuzu layık olan seviyeye çıkartacağız" diye konuştu.

Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Yaktı, onların sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA