Vali Şentürk, Mucur'da İnceleme Yaptı

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Mucur ilçesinde incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Necati Şentürk, Mucur ilçesi ile Gümüşkümbet köyü arasındaki yolda İl Özel İdaresi ekiplerince yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanması talimatı veren Şentürk, Geycek köyündeki Geyikli Baba Türbesi yapımı ile Mucur merkez Acıözü Mahallesi'nde yer alan Şeyh Hamza Türbeleri restorasyon inşaatlarını inceledi.

Muhtarlar ile görüşerek taleplerini alan Şentürk, burada yaptığı açıklamada, ilçeyi daha güzelleştirmeyi ve yaşanabilir hale getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şehir merkezinde olduğu gibi Mucur halkına da en güzel hizmetleri sunmaya gayret ediyoruz. Gümüşkümbet köyü yolumuz asfaltlanıyor. En kısa süre de tamamlanması için gerekli talimatları verdik. Mucur'dan ve bölgeden çok sayıda vatandaşımızın büyük ilgi gösterdiği Geyikli Baba'nın mezarını türbeye çeviriyoruz. Yine, Şeyh Hamza'nın türbesini de yeniden düzenleyerek, inşa ediyoruz."

Şentürk'e incelemeleri sırasında Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, İl Genel Meclis üyeleri İsmet Köksal, Ömer Tuncer ve Gazi Özer ile İl Özel İdaresi yetkilileri eşlik etti.

Kaynak: AA