Temurci, Hataylı Ve Sivaslı Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ak Parti İl Başkanı Temurci: ''İstanbul, Anadolu’nun bir özeti. Anadolu'daki geleneklerin bu etkinliklerle sürdürülmesi çok önemli. Bu etkinlikler aynı zamanda birlik, beraberlik ve kardeşliği de pekiştiriyor''

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, "İstanbul, Anadolu’nun bir özeti. Anadolu'daki geleneklerin bu etkinliklerle sürdürülmesi çok önemli. Bu etkinlikler aynı zamanda birlik, beraberlik ve kardeşliği de pekiştiriyor'' dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Temurci, Maltepe sahil etkinlilk alanında 7. Hatay Tanıtım Günleri ile Yenikapı etkinlik alanında Sivas Konfederasyonu tarafından düzenlenen Geleneksel Sivas Günleri programlarına katıldı.

İlk olarak Hatay Eğitim, Kültür, Tanıtım ve Dayanışma Derneği (HATAYDER) ile Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) işbirliğiyle düzenlenen Hatay Tanıtım Günleri etkinliğine katılan Temurci, stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Sivas Tanıtım Günleri'nin yapıldığı Yenikapı etkinlik alanını da ziyaret eden Temurci, burada da stantları gezerek yöresel ürünleri inceledi.

Temurci, iki etkinlikte yaptığı konuşmada, ''İstanbul, Anadolu’nun bir özeti. Anadolu’daki geleneklerin bu etkinliklerle sürdürülmesi çok önemli. Bu etkinlikler aynı zamanda birlik, beraberlik ve kardeşliği de pekiştiriyor.'' ifadelerini kullandı.

Selim Temurci, 15 Temmuz’da milletçe bir destan yazıldığını ve bu hain girişimde bulunanların ihanetlerinin bedelini ödeyeceklerini belirtti.

Bu birlik ve beraberliğin ülke kalkınması ve güvenliği için önemli olduğunu ve bunun en güzel örneğinin de 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşandığını ifade eden Temurci, şunları kaydetti:

''Millet olmanın ne anlama geldiğini, birlik ve beraberliğin nasıl bir sonuç ortaya koyduğunu 15 Temmuz gecesi içerideki ve dışarıdaki tüm şer odaklarına gösterdik. Milletimiz bu vatana olan sevdasını 250 şehit ve 2 bin 193 gazisiyle ödemiştir. 15 Temmuz darbelerinin takipçisiyiz. Silivri ve Çağlayan adliyesinde darbeci alçakların milletin aklıyla alay edercesine oynadığı tiyatrolara şahit olduk. Ne yaparlarsa yapsınlar bu millete ihanetlerinin bedelini ödeyecekler. Biz devletimize sahip çıktık. Şehitlerimizin emanetleri emanetimizdir. Ne yaparsak yapalım onlara olan borcumuzu ödeyemeyiz. Şehit ve gazi ailelerimizle muhtelif programlarda bir araya geliyoruz. Onlarla yaptığımız konuşmalar neticesinde bir kez daha milletimizin ne denli büyük olduğuna şahit oluyoruz. Bizler bu coğrafyada bir ve beraber oldukça kardeşliğimizi hiç kimse bozamayacak.''

- ''Milletin vatan aşkını ve Erdoğan sevdasını bitiremeyecekler''

AK Parti’nin milletten aldığı güçle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde,15 yılı aşkın süredir ülkeye hizmet etmeye devam ettiğini, Türkiye'nin ekonomi, sağlık ve eğitim anlamında köklü değişimler yaşadığını aktararak, şunları söyledi:

''Türkiye artık eski Türkiye değil. Ülkemiz dış mihrakların ve onların içerideki mihraklarının tehdidi altında. Türkiye’nin önünü kesmek için umulmadık yollarla ve kirli planlarla oyunlar oynanıyor. Çok iyi biliyoruz ki bunların derdi demokrasi ve özgürlük değil. Bunların derdi gelişen ve büyüyen Türkiye’dir. Maalesef dost olarak saydığımız ülkelerin darbeci FETÖ alçaklarını nasıl himaye ettiğini çok iyi biliyoruz. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar bu millette ne vatan aşkını ne de Recep Tayyip Erdoğan sevdasını bitiremeyecekler. Yaşadıklarımızın onda birini yaşayıp ayakta kalabilecek tek bir Avrupa ülkesi yoktur. Bu millet şehadete namzet gazi bir millettir.''

Temurci'ye, Sancaktepe Belediye Başkanı ve Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem tarafından bir plaket takdim edildi.
Kaynak: AA